Privacy Policy

HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?

När du handlar från en webbutik, vår eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Vissa av våra kunder undrar vad vi gör med informationen och här beskriver vi lite mer formellt hur vi arbetar med information.

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Vi är personuppgiftsansvariga i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning.

Grunden i allt vi gör är att behandla våra kunder som vi själva vill bli behandlade, alltid. Det gäller även när det kommer till information. 

SAMMANFATTNING AV VÅR INFORMATIONSHANTERING

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta ditt namn och adresser för fakturering och leverans.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer, men detta sparas inte. Kortnumret skickas via en säker server och izettle.se sköter kortbetalningar via oss.

Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress samt eventuellt även telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Här kommer en mer detaljerad beskrivning. 

VILKA SYSTEM HAMNAR DINA UPPGIFTER I?

Dina uppgifter hamnar i ett system som heter Muntra och det är det journalsystemet som din tandstatus kommer att registreras i

BETALLÖSNING


Vi erbjuder betallösningar i form av Swish samt kortbetalning via ett sammarbete med Izettle.se

DINA KUNDMAIL

Vi använder [Namecheap] för vår kundservice mail. När du mailar till oss så sparas mailen på dessa servers som befinner sig i [England]. Vi sparar all korrespondens för att snabbt kunna ge svar om liknande ärenden skulle återkomma, vilket är vanligt.  

HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du alltid scrolla ner till mailet du fått från oss och avböja framtida utskick. 

VARFÖR SPARAR VI INFORMATION?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten. Du kan också skapa konto hos oss för att se dina tidigare beställningar. 

COOKIES

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg och hålla dig inloggad på webbplatsen.

Vi använder dessutom Googles tjänster “Google Analytics” och “Google Remarketing”. Även dessa tjänster använder Cookies. Här kan du läser mer om vad det betyder för dig.

INFORMATION TILL ANDRA AKTÖRER

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

DINA RÄTTIGHETER OCH VAL

Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Du kan när som helst begära att vi rättar uppgifterna om dig om de skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella eller att vi helt tar bort dem. Du kan när som helst invända mot att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring, automatiskt beslutsfattande eller profilering.

Du har dessutom rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen.

Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta oss eller Datainspektionen.

Så här kontaktar du oss

För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss.

[Elite Dental Stockholm]

Källgatan 2B

email: info@elite-dental.se

TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS

Den information vi sparas finns för att myndigheter kräver av oss en patientjournal. Du kan när som helt få en kopia av din journal.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på [info@elite-dental.se]
Vi hoppas att du i och med detta känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta använda vår webbplats.