Email

Ungdomar

Har du svårt att läsa detta mail?

Visa på hemsidan

Hej!

Du har visat intresse för en gratis tandläkarundersökning på Facebook och platserna som är kvar är väldigt få. Vi har försökt att kontakta dig utan framgång. Vi vet att livet rullar på och ibland hinner man inte svara!
Platserna som är kvar är väldigt begränsade och vi försöker kontakta dig en sista gång innan vi ger platsen till någon annan.

Vi skriver detta mail till dig då vi vill infomera dig om att du kan om du vill boka din egna tid online (Knapp nedan) Använd gärna en dator när du bokar din tid online. Vill du kan du svara på detta email med ditt personnummer och datum och tid du önskar för undersökningen. Du har 48 timmar på dig att antingen boka online, svara på detta email eller ringa oss på 08-559 26 214 för att boka din tid annars ger vi platsen till någon annan.
MVH
Receptionen på Elite Dental Södertälje

Boka tid online!

För vänner och familj som är över 29 år erbjuder vi. Tandläkarundersökning för endast 299 Kr! (efter avdrag av ATB) skulle du behöva mer vård? använd då värdechecken för att få 400 kr rabatt på din behandling. Läs mer och Boka Klicka Här!

Gilla oss gärna på Facebook och Insta

Vill du inte längre få mail ifrån oss? (vi skickar 2-3 mail per år). Klicka Här